We zijn gepassioneerd over autorijden, het begeleiden van leerlingen en het delen van onze kennis. Bij ons draait het om het behalen van je rijbewijs, het ontwikkelen van vaardigheden en het genieten van de weg naar succes.

Over Ons

Rijschool Holland is al sinds 1992 actief en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het opleiden van leerlingen voor zowel het auto- als motorrijbewijs. Onze hoofdrijinstructeur en eigenaar, Dennis, is een gecertificeerde rij-instructeur van de KNMV voor auto-, motor- en bromfietsrijlessen. Daarnaast worden onze andere instructeurs regelmatig bijgeschoold om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

 

Bij Rijschool Holland staat de kandidaat altijd centraal. We kijken naar de individuele behoeften van elke leerling om hen te helpen hun felbegeerde rijbewijs te behalen. Sommige leerlingen hebben behoefte aan meer theoretische begeleiding, terwijl ze goed kunnen rijden. Anderen hebben juist geen moeite met de theorie, maar vinden het beheersen van het voertuig lastig. Onze instructeurs zijn opgeleid om hier rekening mee te houden en op maat gemaakte lessen aan te bieden.

 

Daarnaast stellen we het lesprogramma ook op maat samen. Sommige leerlingen hebben slechts een paar praktijklessen nodig en veel theoretische lessen, terwijl anderen geen theorielessen nodig hebben maar juist veel praktijkervaring willen opdoen. We bieden voor elke situatie een passende oplossing bij Rijschool Holland. We leveren individueel maatwerk dat aansluit op jouw behoeften als leerling, omdat we willen dat je op een prettige manier je rijbewijs kunt halen. Het doen van een examen is immers al stressvol genoeg!

 

Voor meer specifieke informatie over bromfiets-, auto- of motorrijlessen, kun je in het menu bovenaan de pagina klikken op het betreffende onderwerp.

Ferdy Korpershoek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim.

Dennis

We zijn hier om je te helpen. Neem contact met ons op voor assistentie.

Neem Contact Met Ons Op