- Over Rijschool Holland -

Rijschool Holland – bestaat sinds 1992 en heeft dus al meer dan 30 jaar ervaring in het opleiden van leerlingen voor het auto- én motorrijbewijs. Hoofdrijinstructreur en eigenaar Dennis behoort tot de selecte groep van KNMV gecertificeerde rijinstructeurs voor auto- motor- en bromfietsrijlessen. Ook de andere instructeurs worden regelmatig bijgeschoold in hun kennis en vaardigheden.

Uitgangspunt van Rijschool Holland is altijd een kandidaat gerichte aanpak. Per leerling wordt gekeken wat deze nodig heeft om het felbegeerde rijbewijs te halen. De ene leerling heeft veel behoefte aan theoretische begeleiding maar rijdt zó met de auto of motor weg, terwijl de andere kandidaat juist geen enkel probleem heeft met de theorie, maar het beheersen van het voertuig juist lastig vindt. De instructeurs van Rijschool Holland zijn opgeleid om hier per individu rekening mee te houden en op in te spelen.

Ook het lesprogramma wordt per individu bepaald. De ene leerling heeft maar een paar praktijk lessen nodig en een heleboel theorie lessen en kan dan op examen. Terwijl een andere leerling helemaal geen theorie lessen nodig heeft, maar een heleboel praktijk lessen. Of juist allebei maar heel weinig. Voor alles vinden we bij Rijschool Holland een passende oplossing. We leveren individueel maatwerk, gericht op jouw behoeften als leerling. Want uiteindelijk gaat het er om dat jij op een prettige manier je rijbewijs kan halen. Examen doen is immers al stressvol genoeg!

U vind ons hier!

Rijschool Holland
Robbenoordplein 1
3083 MG Rotterdam
Tel +31 10 481 0308

Scroll naar boven